Siddis Racing kan tilby en unik seilopplevelse i Stavangerområdet, skreddersydd etter ditt behov.

Hvorfor seiling?

Seiling er en perfekt aktivitet for lagbygging utenfor arbeidsplassen eller sammen med venner. Her er det ingen som kan gjemme seg vekk, og man er avhengig av godt samarbeid for å håndtere båten på en god måte. Alle kan bidra, og det kreves ingen forkunnskaper om seiling eller båtliv. Seiling er lett å lære, og man får fort en følelse av mestring etter hvert som man får fart på båten. I tillegg får man en flott naturopplevelse på sjøen uten støyende motorer eller eksos. Selv om seiling har et rykte som en avslappende aktivitet, kan vi love en actionfylt opplevelse på fjorden!

Båten

Siddis Racing har en Farr 40 One Design regattabåt som er en fullblods regattamaskin. Båter som denne seiles i store internasjonale regatta verden over av noen av verdens beste seilere. Båten er leken, og man merker godt om man gjør noe riktig eller galt. Selv for erfarne seilere byr båten på utfordringer og muligheter til å øke seilkunnskapene. I tillegg har den en stor cockpit som gir plass til et stort mannskap på 10-12 personer. For større grupper kan vi også få tak i flere båter og dermed tilby et større opplegg for flere personer.

Hva vi tilbyr

Vi stiller med erfarne instruktører som ivaretar sikkerheten og opplæringen. Opplæringen tilpasses behovet og forholdene, slik at alle får en positiv opplevelse. En typisk event starter med en sikkerhetsgjennomgang, før vi går gjennom teorien bak seiling. Når alle har gjort seg kjent med båten og utstyret, kaster vi loss og heiser seil. Først blir det noen treningsrunder hvor vi trener på basismanøvre og seiltrim, før vi avslutter med en ”regatta”. Når ”vinneren” er kåret avsluttes seansen for eksempel i Vågen, hvor mannskapene kan gå videre til en velfortjent middag.

HUSK; Det er «teamet» som seiler båten og bemanner alle rollene om bord, og våre instruktører hjelper bare til med råd og tips, samt ivaretar sikkerheten for menneskene og utstyr om bord.

Høres dette interessant ut, er det bare å ta kontakt på event@siddisracing.no for et uforpliktende tilbud!

Stacks Image 4


Tidligere kunder: Statoil, Viking Seatech, Bilia, Datametrix, Oceaneering