Stein Egil Svendsen

Primus motor og den som holder trådene sammen. Har alltid store ambisjoner og mange prosjekter på gang. Savnet er merkbart når han nå har gått over i offshorejobb, og ofte befinner seg i ”Langtvekkistan” i stedet for bak rattet på Jysla Løye. Har nå fått solgt Føniks for å få mer tid til Jysla Løye.
Stacks Image 59

Ole Jacob Olsnes

Optimistisk taktiker som tar æren for seirene, men sjelden skylden for nederlagene. Etter at skipperen har vært mer fraværende har han fått flere muligheter til å ta styringen. Eneste om bord som ikke jobber i ”oljå”, men noen må jo passe på oljepengene i banken også. Han har alltid taktikken klar, selv om han ikke kan være med å seile selv. Hans befalsfortid fra marinen kommer også til syne ved jevne mellomrom, men heldigvis er det lite militær disiplin om bord. Har vært fast mannskap siden 2006.
Stacks Image 241

Thorjan Knudsvik

Holder orden på det tekniske om bord og på den store vide webben. Har alltid en app eller gadget som løser alle problemer, også de vi ikke visste vi hadde. Melder sjelden forfall, og er med på ”alt unntatt mord”. Har vært i teamet siden 2007.
Stacks Image 289

Jean Pierre Quignard

Blid franskmann som prøver å bli norsk viking. Enkelte ganger kan det faktisk se ut som han har lykkes. JP har vært fast inventar om bord siden 2009-sesongen. Ikke redd for å ta i et tak og vil helst bidra på alle fronter, spesielt under pakking av seil. Når han ikke kjører storseilet er han en ivrig høvedsmann på vikingskipet Tyra. Alt kan fikses med litt teip, plastfolie, en champagnekork og en dose fransk ingeniørkunst.
Stacks Image 356

Christer Fossan

Kan bidra i alle posisjoner om bord, og er også den som bidrar mest musikalsk. Takker aldri nei til en Jägermeister eller litt rosa champagne. Har vært i teamet siden 2008-sesongen.
Stacks Image 409

Dejan Suboticki

Har etter flere sesonger på fordekket funnet veien bak i cockpiten, nærmere bestemt luka. Er, ved siden av Farr 40-satsingen, også en ivrig Laser-seiler. Når han ikke seiler i de lokale fjordene tar han gjerne turen verden rundt for å seile, enten stor eller liten båt. Har vært en del av teamet siden 2008-sesongen.
Stacks Image 462

Jan Sverre Vea

Teamets ivrigste stiller alltid opp med godt humør og en stor sjokoladeplate etter målgang. Karmøybuen ble en del av Føniks-teamet i 2008 etter flere gjesteopptredener i 2007-sesongen. Lar aldri en anledning til å seile gå fra seg, og stiller gjerne som mannskap på andre båter når anledningen byr seg.
Stacks Image 515

Lars Gravdal

Holder orden på økonomien og det organisatoriske. Har en egen fasinasjon for elektriske vinsjer, men er ikke fremmed for å bruke litt muskelkraft og ta i et tak. Har alltid en kommentar på lur, og bidrar til god stemning om bord. Lever etter mottoet om at rating er for pyser, og at det er første båt i mål som gjelder.
Stacks Image 568

Gaute Rossavik

Debuterte om bord i Jysla Løye med å seile 19,9 knop langs Lista i 2013. Ble også etter hvert en del av mannskapet i mer ordnede former innaskjærs. Som innflytter til Hundvåg har han glidd godt inn i gjengen. Liker fart og spenning, og jo mer action det er om bord, jo bredere blir gliset, i alle fall så lenge kondisen holder.
Stacks Image 621