SesongavslutningsfestSelv om sesongen har vært litt variabel, la det ingen demper på stemningen under den årlige avslutningsfesten. Nok en gang endte vi på hyttetur i Sirdalen.
Kvelden startet med bålpanne, gløgg og annet godt å drikke. Med vindstille, stjerneklart vær og snødekte trær fra nattens nysnø kunne ikke omgivelsene vært bedre. Etter noen timer var vi sultne og trakk inn i varmen for en bedre middag. Menyen bestod av noe a'la dette:

Forrett: Kortreiste kamskjell fra Hafrsfjord, dvs. frysedisken på Madla Handelslag, stekt i hyttelaget lime- og chillismør, dandert på en eng av kremet testikkelfrukt med hint av sjøgress og svett landkrabbe. Servert med en sprudlende Cremant de Bourgogne med flott aroma av sjøsprøyt.

Mellomsmak: Snøkjølt Cremant de Bourgogne med hyttetint mangosorbet.

Hovedrett: Indrefilet av sjøldau villrein, påkjørt av ni-toget på Dovrebanen i forrige uke, garnert med jordskokkpurè, tournerte gulerøtter, rosenkål, løk og feilskrellte poteter. Hovedretten ble akkompagnert av en Chateau de Segries fra Lirac, som er fruktig og konsentrert med en friskhet og lengde og smak av bjørnebær, solbær, lakris og pepper.

Dessert: Kapteinens eksperimentelle Créme Brûlée med et snev av appelsin og blå swix.

Noen mente at kokken hadde smakt på litt for mye av drikkevarene da beskrivelsene ble skrevet, men godt smakte det i alle fall.

Etter middagen var det tid for de vanlige oppsummeringene av sesongen med bilder og video. De sensurerte versjonene er lagt ut på den store vide weben og kan ses her:

Video fra Hankø Race Week

Lars oppsummerer siste onsdagsregatta

Etter dette fortsatte festen ut i de små timer med blant annet sang og musikk, samt en tur i badekaret. Ole Jacob som dessverre lå syk hjemme fikk også ta del i noe av underholdningen. Han bestod quiz-prøven med glans.

Dagen derpå er den største bekymringen at det fortsatt er mye drikkevarer igjen, så vi er usikre på om vi drakk nok i går, selv om det er andre ting som tyder på at vi gjorde det.
Se eldre inlegg