Starten

Seilmagasinet foreviget starten vår. Det gir et inntrykk om hvor tett det var.
Hvor er Jysla Løye?

I havn i Tønsberg

Etter en lang og våt natt gikk vi i mål rundt kl. 5 som første båt i klassen. Dessverre så var det en del båter med lavere rating som kom litt for tett på og vi endte på en 16. plass av 40 båter i klassen. Det var en fin seilas med mange forskjellige vindforhold, og mye regn. Veldig moro å ligge blant de 10 første båtene i feltet selv om det startet over 600 båter foran oss.

Nå ligger vi i solskinnet i Tønsberg og nyter en fortjent ankerpils med "något attåt".

Drøbaksundet

God gang

Vi har funnet driven og ligger først i klassen rett etter Slemmestad, men vi leder nok ikke på korrigert. Det meldes friskere utover så det kan bli spennende rundt Færder.

Intervju i Seilmagasinet før start

Klar til start

Da ligger vi i venteområdet og er snart klare for start. Vi måtte bare en liten runde innom igjen for å plukke opp taktikeren som ikke klarte å komme seg om bord før vi gikk ut første gangen.

Tracking

Siste forberedelser og tracking

Da er de siste forberedelser før årets Færderseilas i gang. Riggen må trimmes for alt fra vindstille til liten kuling. I tillegg fikk vi en utfordring da vi våknet til flatt batteri og defekt lader. Har fått kverna i gang og lader med ny lader i tillegg. Håper vi har samlet nok strøm i løpet av noen timer til. Starten vår går kl. 15.40. Løpet kan følges fra trackingen på denne linken. Vi seiler i R40-klassen.

Endelig sol

Da tittet endelig sola frem etter en våt dag. Nå kan noen kalde grønne nytes før skippermøtet og en bedre middag.

Video fra transport

Vi har klippet sammen en liten video fra den friske seilasen fra Grimstad til Tønsberg. Enjoy!
Video

Fortøyd på Aker Brygge

Etter en våt og kald tur inn en altfor lang fjord, har vi nå fortøyd på Aker Brygge og resten av mannskapet har begynt å melde sin ankomst.

Se eldre inlegg