Nydelig seilas

Flott vær i Stavanger i dag og vi fikk en fin seilas på Byfjorden i lett bris. Vanskelig å gjøre noe med Expressene, men festen vinner vi uansett.Mannskap:Skipper: ChristerStorseil: LarsFokk/spinnaker: Jan Sverre, Wolfgang (sponsor)Luke: Lars (gjest)Fordekk: Terje (gjest), Tom (gjest)
Read More....

Klar for Stavangerseilasen

Det er en nydelig dag for seiling og vi har funnet beste plassen i havna mens vi venter på starten. Regner med å komme tilbake for å feire seieren etterpå.
Read More....

Stavangerseilasen

Lørdag gikk Stavangerseilasen av stabelen, med gunderseilas fra Vågen. Jysla Løye var fylt opp med forventningsfulle sponsorer og kunder. Med den raskeste båten i feltet, måtte vi selvfølgelig vente lengst på å få lov til å starte...Over 23 minutter etter første båt gikk starten vår, så vi hadde en jobb å gjøre for å komme oss opp på listene, spesielt når mange av dem også skulle
Read More....

Stavangerseilasen

Nydelig vær med god vind 15-20 knop satte gode rammer rundt Stavangerseilasen. Denne gang var vi noe short på personnel, men klarte å stille med 6 mann. Det ble en del rot rundt starten og klokker slik at vi startet i underkant av 1 min for sent.....Ikke bra! Derimot gikk spinnakerleggen opp til Bru bra og vi hentet inn på konkurrentene. Nedtaket gikk strålende og vi krysset
Read More....

Stavangerseilasen

IMG_0978
Lørdag 23. august var det igjen duket for Stavangerseilasen. Som vanlig hadde vi også i år invitert noen utvalgte familiemedlemmer ombord for å se hva gutta driver på med hver onsdag. Og som vanlig var det også gunderstart som betyr at vi starter til slutt, nærmere bestemt 20 minutt og 14 sekund etter første båt og eneste mål er å ta igjen så mange som mulig før mållinjen.
Read More....
Se eldre inlegg