Seil på, måkeskitt av

Det nærmer seg sesongstart og skuta har nå fått om bord seilene og er igjen i seilbar stand. Onsdag finner vi ut hvor mye av seilteknikken og -taktikken som har forsvunnet i løpet av en lang vinter.
Read More....

Keiserens nye klær

Da begynner båten å bli klar for regatta igjen og vi kan vise frem årets farger!
Read More....

Ny folie på gang

Båten er kommet inn og foliegutta er i full gang med å redekorere Jysla Løye. Vi venter spent på resultatet, men det ser lovende ut så langt.
Read More....

Inn i varmen

For å få opp tempen litt før sesongstart er Jysla Løye nå flyttet innendørs for noen dager. Det blir spennende å se om det vanker noen nye farger på skroget i samme slengen!
Read More....

Mastesjauing

Masten må på til sesongen, og siden den er litt for lang til å fraktes på bil må det andre hjelpemidler til når den skal fraktes. Heldigvis kjenner vi en som kan fikse...
Read More....

Ny look igjen

Jysla Løye er nok en gang kledd naken, etter at Global Martime takket for seg som sponsor. Takk for støtten gjennom to fine sesonger (+ ett med Deepsea Mooring)!Nå håper vi å få på plass ny sponsor til sesongen og venter spent på nytt design!
Read More....

Wax on, wax off

Båtpussen er i gang, og vi har håp om at Jysla Løye snart skal være på vannet igjen. I dag stod blant annet polering på programmet.
Read More....

Ut av vinterdvalen

Jysla Løye er pakket ut av vinterkåpen og snart klar for sjøen igjen. Det ryktes at Siddis Racing er påmeldt til ORC-VM i København i sommer, så det blir en viktig oppkjøringsperiode fremover.
Read More....

Endelig på vannet

Etter en laaang dag med jobbing, har Jysla Løye fått vann under kjølen. Masta skal på i morgen, så blir vi klare til regatta. Konkurrenter forbered dere på dette synet:   Legger også inn et bilde av den nye dekoren på siden så alle skal få se den:
Read More....

Endelig gang på folien

Etter mye frem og tilbake med design- og folieproblemer denne uka, er det nå endelig gang på sakene. Hvis ting går litt mer etter planen de nærmeste dagene, er vi kanskje på sjøen til første regatta på onsdag.
Read More....

Jysla Løye i hus

Da er Jysla Løye i hus etter en kronglete ferd. Flaks at Kallen har kjørt truck før for marginene var på centimeter-nivå på det smaleste. Tusen takk til Stavanger Båtverksted for all hjelp og positivitet!
Read More....

Lapping

Plasteksperten er i gang for å utbedre skadene etter fjerning av folien. Det blir et lappeteppe så det er ikke sikkert vi trenger folie for å få en fargerik båt
Read More....

Ny farge?

Da var Jysla Løye kledd naken og klar for ny look. Hvilken farge blir vi denne sesongen? Følg med, følg med...
Read More....
Se eldre inlegg