Fransk cuisine

Den franske kokken stod for en to-retters til middag. Nykokt jomfruhummer til hovedrett (selv om det ble sådd tvil om alle var jomfruer), ble etterfulgt av flamberte bananer til dessert. Tidenes første flambering i en Farr 40?
Read More....

Anholt i le

Jysla Løye har forlatt idylliske Anholt og satt kursen videre sørover. Ryktene sier at Gilleleje er målet for kvelden. JP var tidlig oppe og fisket/fikset sjøkreps til kveldens måltid, så nå gleder vi oss til middag.Det er forresten ingen mørke skyer på himmelen i dag så vi håper på en tørr seilas.
Read More....

Jysla løyen lunsj

Kokken eksperimenterer med hva som er mulig å lage på ett bluss og med begrenset utstyr. I dag var det Idsøes hamburger med salat og stekte båtpoteter. Nå er det en sløv gjeng som passerer Lindesnes for motor. Seilet kommer kanskje opp når vi har rundet.
Read More....
Se eldre inlegg