Oppsummering Haugesund Race Weekend

Høstsesongens første regatta er unnagjort, og selv om de store resultatene uteble var det en fin tur til Sildabyen.Tre Jysla Løgne seilere hadde byttet ut feriekofferten med seilbagen og satte kursen for Kopervik og Tune-up regatta på fredag. For å øke vinnersjansene, var det hentet inn lokal støtte for å fylle opp rollene om bord. I Kopervik ble det servert ferske pizzahorn for å få opp
Read More....

Nydelig dag i Haugesund

Etter en nydelig seilas på Sletta har vi nå hatt en minst like fin ettermiddag på bakdekket med en øl eller to (innenfor rimelighetens grenser). Har ikke fått resultatene enda, men en taktisk bommert har redusert optimismen betraktelig. Vi har det uansett Jysla Løye!
Read More....

Snart ved Røvær

Da har vi rundet Ramsholmane og satt kursen for Røvær. Sliter med å følge White Shadow, men går en annen kurs og satser på å lure dem med en vinddreining. Nydelige forhold å seile i, sjelden vi kan seile i shorts på Sletta.
Read More....

På vei til Haugesund

Jysla Løye er på vei til Haugesund for Haugesund Race Weekend. Dagens seilas er tune-up fra Kopervik til Haugesund. Været ser lovende ut, men vi kunne gjerne tenkt oss litt medvind på turen nordover Karmsundet.
Read More....
Se eldre inlegg