Home, sweet home

Jysla Løye er hjemme i Galeivågen igjen etter tre uker på tur. Det ble en lang tur fra Lillesand til Stavanger i ett strekk, men været var bra så det gikk fint.
Read More....

Nærmer oss Mandal

Nå nærmer vi oss Mandal, men for en gangs skyld ser det ikke ut til å bli stopp der. Vi sikter foreløpig på Farsund, men hvis vi fortsatt er opplagde der er det mulig vi tar natten til hjelp for å komme oss hjem. Det meldes kuling med oppi 39 knops vind i kastene ved Obrestad i morgen, og det kan bli litt friskt...
Read More....

Nybonet rumpe

Da er rumpa nybonet og påført egenreklame. Er det godkjent?
Read More....

Ræger på bakdekket

Sol, sommer, reker, vin og båtliv i Lillesand. Deilig!
Read More....

Arendal igjen

Pga. motvindsmeldinger på dagen i dag, valgte vi å gå fra Skagen i går kveld og gå gjennom natten. Det ble en lang og kald natt, men turen gikk fint og vi har nå funnet sommervarmen på beste plassen i Arendal Gjestehavn. Blir her og sover ut i dag, så ser vi hvor vinden blåser oss i morgen.
Read More....

Skagen neste

Da var VOR-båtene i mål og vi har satt kursen for Skagen. Det er flatt hav og ingen vind, så det blir en rolig motorseilas. Mannskap: Jan Sverre og Haakon
Read More....

In-port race, Gøteborg

Nå ligger vi klar til å få med oss In-port regattaen som avslutter årets VOR. Det er mye båt i kanalen så her blir det trangt om plassen. Regattaen streames live på www.volvooceanrace.com.Traff forresten på en gammel kjenning her ute, Celeste av Solent, selv om hun også er kledd om siden vi seilte henne.
Read More....

Jysla Løye i Gøteborg

Jysla Løye ligger nå fortøyd og godt plantet i leira i Gøteborgs gjestehavn. Her vet de å ta seg betalt for begivenhetene og har ganget allerede stive priser med 3 i anledning Volvo Ocean Race. Vet ikke hvor lenge vi blir liggende foreløpig, men vi må få med oss en del av showet før vi reiser.
Read More....

Middag og spinnakerseiling

Uten mat og drikke, seiler vi ikke... Spinnakeren er satt og middagen fortært. Vi nærmer oss Gøteborg, men VOR-båtene hadde litt for gode vindforhold og kom litt før oss. Gleder oss uansett til å se båtene i havn.
Read More....

Jysla Løye i Sverige

Jysla Løye har kommet inn på svensk territorium og har nå kurs for Fjällbacka. Det er en fin kveld på fjorden på årets lyseste dag.
Read More....
Se eldre inlegg