Fersk bakst for seilere

Utenfor Kopervik dukket det opp en, for enkelte av mannskapet, kjent båt med nybakte pizzahorn til sultne seilere. Etter en lang dag på sjøen smakte de fortreffelig. Nå skal vi klare de siste timene før vi er tilbake i Stavanger også.
Read More....

Tidlig avgang

Klokken er 7 og Jysla Løye er allerede på vei sørover. Det er nydelig morgensol, men lite seilevind for øyeblikket.
Read More....

Askøy Rundt

Det var frisk vind i Bergen da Jysla Løye kastet loss. På vei ut mot start ble det diskutert rev, firerfokk og om og hvilken spinnaker som var aktuell. Da båtene var samlet i startområdet roet derimot vinden seg noe, så spinnakeren ble klargjort.Etter en hektisk start der det tok litt tid å få opp spinnakeren, fikk vi endelig far(r)t på sakene før vinden roet seg. Det ble mange vindskift og
Read More....

Jysla Løye i Bergen

Jysla Løye har ankommet Bergen for å ta imot sponsorene. Det blir øl og kos i sola på bakdekket i dag, og forberedelser til morgendagens seilas Askøy Rundt.
Read More....

På hjemvei

Jysla Løye passerer sørover i Karmsundet i lett vind. Satser på å være fortøyd rundt midnatt etter en lang dags seilas fra Askøy.
Read More....

2. plass

Da har det vært premieutdeling på Askøy. Det endte med en 2. plass i klassen og 4. overall. Dermed ble det premie å ta med nedover denne gangen også...Resultater
Read More....

Første båt i mål

Det ble en ren spinnakerseilas fra nordspissen av Askøy til Ramsøy. Det var lite vind og utfordrende å finne de riktige vinklene der vinden stod. Vi var første båt i mål, men vinden fyllte bakfra så vi har ikke så store forhåpninger resultatmessig. Uansett en fin seilas. Takk til gjestene som gjorde en god jobb om bord!Mannskap:Skipper: ChristerStorseil:
Read More....

Venter på vinden

Jysla Løye har rotet seg opp til Bergen for å seile Askøy Rundt. Ved hjelp av 2 lokale har vi klart å stable et mannskap på 5. Heldigvis er det lett vind. Foreløpig ingen vind, så starten flyttes utover. Askøy Rundt for motor foreløpig...
Read More....

Bunkers og pizza

Stopp i Bekjarvik for bunkers og pizza før kursen settes sørover igjen! 
Read More....

DSM mønstrer av

DSM gutta mønstrer av etter 3 veldig bra seiledager i Bergen. Fra å mønstre på med lite kunnskaper om seiling var det nå en mye mer selvsikker gjeng som mønstret av. De har lært masse om seiling og mange nye uttrykk de helt klart kommer til å brilliere med på mandag morgen på DSM kontoret og blant venner og kjente! Vi takker så mye for turen og forventer å se dem snart ombord igjen! Nå
Read More....

I mål

I mål klokken 15 som suverent første båt,  men vi hadde 3 store med oss helt fremme i feltet så det holder ikke helt inn i dag heller. Det blir spennende å se om vi klarer en 4. plass.Dagen har vært krevende med alle vindforhold og mye god taktikk! Sol og regn har vi også hatt!
Read More....

Klar for regatta igjen

Da er det klart for regattastart igjen etter en interessant morgen om bord etter kveldens strabaser! Taktikeren i full fokus og bruker "ring en venn"- kortet før start. Dagen lover lett vestlig vind og sol så dette kan bli kanonbra.
Read More....

Første båt ved runding

Første båt ved runding tidligere i dag så slik ut!
Read More....

Beste plass i havna som vanlig

Etter en utfordrende seilas hvor vi lå klart i tet helt fra start så endte vi på 9 plass av 16 båter korrigert så nå er det bare å starte festen!!! 
Read More....

Klar for regatta!

Etter en tung start på morgenen med vasking og rydding av båt er nå gjengen klare for regatta. Jørund, Jørgen og Stian fra DSM er mønstret på for å styrke Siddis laget i Bergen! Også Thomas er klar for comeback så motivasjonen og ambisjonene er som vanlig på topp. Utfordringen nå er å finne ut hvor vi skal seile! Følg oss på Marine Traffic
Read More....

Fint skal det være!

Taktikeren er kommet ombord. Kongen bruker sjallupen, mens vår taktiker velger fly og stiller i nystrøket skjorte for anledningen. Nå har vi satt kursen for Brattholmen hvor vi skal hente DSM gjengen. Det blåser 17-19 knop så det kan bli en interessant dag på fjorden.
Read More....

Første etappe

Først ankerdram (pils) åpnet! Jysla Løye vel fortøyd i Bekkjarvik havn blant skuelystne seilskuter og campingvognbåter! Nyter Sol og Sommer på bakdekket!! 
Read More....

Kjølevannsproblemer

Litt for spennende!!! Midt i nyleia ble det bråstopp med kjølevannslekkasje på motoren. Gode råd ble fort veldig vedifulle, og etter iherdig innsats fra et meget motivert mannskap ble lekkasjen fikset med "gaffatape og strips" i kjent stil for Siddis Racing. Ca 10 meter fra å drive på land startet jernkverna igjen og kursen kunne på ny settes nordover! 
Read More....

På vei nordover igjen

Jysla Løye gikk fra Engøy med kurs for Bergen og Askøy Rundt i morgentimene kl 0800 (sharp). Skipperen stilte opp hele manskapet for en briefing og irettesettelse før avgang, men for en gang skyld så var alle ombord veldig enige med han så det lover en god tur! Det blåser 7-8 knop fra nord, så litt in på styrbord baug. Planen er å rekke over sletta før vinden snur på nordvest
Read More....
Se eldre inlegg